Да или не: Бела Хадид съчета сандали с чорапи

Бела Хадид отново тества дали може да наруши неписаните закони на стилната визия и да й се размине.

Неглиже стил или пълен кошмар – това се питаме, гледайки тоалета на модела. Тоалет е може би силна дума, защото изглежда сякаш Бела е подбрала напълно произволно елементите в аутфита си: разкопчан топ, който за малко да разкрие прекалено много, панталон с ниска талия, сандали и бели чорапи, както и не малко на брой гривни на всяка ръка и огромна червена чанта.

Да, аутфитът на Бела и послужи единствено, за да отскочи до дома на своя приятелка, а не за някое модно събитие с дрескод. Все пак вероятно всички можем да си признаем, че сме отивали до магазина с още по-зле изглеждащи неща, затова сме склонни да простим рисковата визия на Хадид.

Моден фал: Софи Търнър по джапанки с чорапи

И все пак модният й експеримент от предишния ден имаше много по-стилен резултат. Тогава тя се разходи с приятелка из улиците на Ню Йорк с няколко заемки от мъжкия гардероб.

Върху изрязан бял топ по тялото, тя облече широка риза в кафявата гама, а за панталон избра такъв с няколко номера по-голям от нейния размер. За да стилизира бежовия модел, тя нави талията на панталона, което мигновено преобрази визията.

Какво мислите вие – бихте ли дали шанс на този стайлинг трик?