Пенелопе Крус: Ангелска красота и феерична женственост

В неделя Пеленопе Крус беше звездата на филмовия фестивал с красива бяла рокля с много блясък и пера.

Актрисата избра визия, с която трудно може да остане незабелязана. Шифонената рокля в бяло създаде впечатлението, че Пенолопе по-скоро се е запътила към олтара, отколкото към червения килим на филмовия фестивал. Въпреки това никой не би се оплакал – цветът накара испанската звезда да сияе по-красиво от всякога.

Детайлите на роклята бяха подбрани много деликатно, за да не се претрупват –  блестящите елементи по бюстието допълваха от нежните пера. Още по-красив детайл бяха нетрадиционните презрамки от тънък плат.

За да допринесе за женствената визия, Пенелопе добави деликатни продълговати обеци, които се подаваха под небрежно пуснатите кичури от косата й.

В същия ден, когато носи ефирната рокля, тя се снима и за премиерата на новия си филм в костюм в тюркоазено от Ralf and Russo. Този тоалет беше също толкова сполучлив и ефектен, но да си признаем – вечерната рокля е ненадмината.

Пенелопе и Хавиер не искат целия свят в леглото си

Като изключим тези визии на Круз, другата известна личност, която се открои със стила си на събитието, беше Мерил Стрийп. Тя сияеше в свободна синя рокля с многоцветни орнаменти.

И двете визии можете да разгледате в галерията.

Снимки: Profimedia

Салма Хайек е момиче за милион долара на 53

Кандис Суанпоул само по риза на червения килим

Fashion GalleryHero Slider