Анджелина Джоли усвои парижанския стил

Анджелина Джоли се наслаждава на времето си в Париж в момента и напълно се адаптира към френския стил на обличане.

Актрисата прекара по-голямата част от месеца в Париж, любувайки се на френската култура. Това веднага се отрази на ежедневния й стил – тоалетите, с които се появи Анджелина, перфектно се вписаха в атмосферата и й осигуриха цялото внимание.

В неделя я видяхме облечена със свободна дълга рокля цвят мока, стилизирана с дебел кожен колан в духа на 70те. Бежовите токчета, златните детайли и големите слънчеви очила допълниха визията, създавайки женствен небрежен ефект.

Анджелина Джоли сияе в бяло до дъщеря си

На следващия ден тя отново избра да се бори с горещините с полупрозрачна разкроена рокля, този път в бяло. Допълни я със същия колан и обувки, но с друга чанта и очила от Louis Vuitton.

И двете визии изглеждаха страхотно и с това Джоли ни показа, че можем да пътуваме със стил, без твърде много багаж. Едни и същи аксесоари, могат да изглеждат напълно различно, в комбинация с друга основна част на тоалета и пак да създадат страхотен ефект. (Разгледайте снимките на визиите в галерията)

Ема Робъртс ни показа как да носим най-стилната тенденция това лято 

Всъщност Анджелина прекара последните дни в Париж, за да се снима в рекламната кампания на Guerlain. За снимките тя отново носи бяло и излъчваше елегантност и красота.

Тя е лице на марката от две години и причината за това се корени в детството на актрисата. Прочетете повече за историята й с марката тук.

Първите снимки на сватбената рокля на Софи Търнър

 

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryPopular