Анджелина Джоли дойде с децата на премиерата на Maleficent

Продължението на Maleficent беше излъчено за първи път снощи и за премиерата Анджелина Джоли дойде с четири от децата си. Единствено отсъстваше най-големият й син Мадокс, който в момента учи в Корея.

За събитието актрисата избра рокля с блестящ плат, която разкриваше едното й рамо.

Допълнителен елемент беше скорпионът в сребристо, с който Джоли явно е искала да направи препратка към злата героиня, която играе във филма.

Guerlain засне Анджелина Джоли в дома й в Камбоджа

Косата си тя стилизира в нежен продълговат кок, който придаде елегантност на визията. Изглежда, че русата й прическа, която видяхме в първите кадри от новия й филм, е постигната с перука, макар че и двете визии й отиват еднакво според нас.

Вижте как изглежда актрисата със светлоруса коса: Анджелина Джоли вече е платинено руса

В интервю послучай премиерата на филма, звездата разказва, че децата й много обичат нейната версия на Злодеида. “Те харесват да ме виждат в ролята на силна жена. Не гледат филма толкова заради сюжета, а защото може да ме видят, представена в светлина, която им харесва”, казва Джоли.

Анджелина Джоли заведе децата на премиера

На събитието присъстваха и двете други главни актриси – Ел Фанинг, с нежна рокля в зелено, и Мишел Пфайфър, в рокля с дебели презрамки и колан.

Гости на премиерата бяха и Хайди Клум и съпруга й, както и певицата Биби Рекса. Визиите на всички от тях можете да видите в галерията.

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery