Звездни уроци по стил: Бижутата, които са винаги подходящи

Бижутата на една жена са ключов елемент на стилната й идентичност. Как да избираме бижута, които са винаги стилни и на мода?

Аксесоарите на звездите ни дават перфектния ориентир. Колкото и бижута да имат известните дами, във всяка тяхна колекция има няколко ключови попълнения. Това са бижутата с вечна визия. Изработени с много прецизност от благородни метали и камъни, те придават изисканост и класа.

Пръстенът с класическа визия и скъпоценен камък:

Има бижута, които с малко казват много. Златният пръстен със скъпоценен камък е точно такъв аксесоар, всъщност, той е и инвестиция, и послание. Когато го носите, този малък акцент покачва самоувереността ви в пъти, както се случва с актрисата Ева Лонгория и нейния пръстен с рубин. Модел от злато с естествен рубин открихме и сред предложенията на BirSe.

Падащите обици с камъни:

Незаменимо украшение към блясъка на всяка една вечерна визия. Висящите обици с кристали или циркони добавят instant glam. Независимо дали носите официална рокля като актрисата Джена Дюан, или сте с панталон и копринена риза, това е бижу със силата да преобразява. Тук можете да откриете обиците от родирано сребро с циркони.

Изисканите обици с камък:

Всяка жена със самочувствие на истинска дама заслужава такова украшение в колекцията си. Обиците на Кейт Мидълтън са от личната колекция на покойната принцеса Даяна и се отличават с прецизна изработка от злато и скъпоценни камъни и с класически дизайн. Подобни златни обици със сапфир подхождат както на коктейлна рокля, така и на деним и кашмирен пуловер.

Малките обици с диамант:

Любим модел на Дженифър Лопес, в което няма нищо учудващо. Малките кръгли обици с диамант придават изключителен блясък и лукс на визията, без да изглеждат натрапчиво. Съчетават се на практика с абсолютно всичко и напълно заслужават инвестицията си. Тук можете да купите точно такива изчистени обици от бяло злато с диамант.

Обиците тип халки:

Тази класическа форма е винаги на мода, но в последните години гладките модели от метал отстъпват пред такива, украсени с камъни. Те без съмнение блестят по-изкусително и издигат визията ни на ново ниво, включително и за специален повод. Ако харесвате бижуто на Нина Добрев, заложете на тези сребърни халки с камъни от BirSe.

Колието със собствената буква:

Деликатно, но отличаващо се, това колие е още едно бижу, което може да се впише във всякаква визия и за различни поводи. Известните дами като Роузи Хънтингтън-Уайтли често носят такива колиета. Очевидно дискретното, но самоуверено послание допълва подходящо звездната аура на една дама! А и може да бъде удобен претекст за запознанство… Опитайте и вие с деликатно и стилно колие с буква.