Владеете ли изкуството на напластяването?

Обичаме да казваме, че напластяването на дрехи е любим вариант за ежедневния ни тоалет през есента и зимата, който хем изглежда стилно, хем ни спасява в студеното време.

Най-лесно е да обуем тесен панталон, да добавим едноцветна класическа риза и да завършим с удобен плетен пуловер върху нея, но истинското изкуство на напластяването се крие в съчетанието на по-сложни и ефектни комбинации. 
Тайната се крие в това да създадете визия от най-често три, понякога четири, различни по цвят и материя пластове. В гореспоменатия примерен тоалет първия пласт е пуловерът, който носите върху ризата, която пък е пласт номер две. Дънките или панталонът, най-дългата част от визията ви, е третият пласт. 
Правилото на трите пласта може да се прилага във всякави съчетания: пуловер върху рокля с плътен клин под нея, пеплум пола с дълга туника и къс тишърт отгоре и т.н., и т.н. В галерията сме събрали 10 интересни варианта за есенни визии с напластяване, в които пластовете ясно си личат, а ние можем лесно да се вдъхновим от тях. 
Вижте ги!
Снимки: Pinterest
Покоряваме есенния стил с наметка върху раменете
Перфектните панталони за този сезон и как да ги носим
Модният свят полудя по тези ниски обувки на Chanel