Топ 5 аксесоари, които променят тоалета ви

Всеки тоалет може да се превърне от небрежно облекло в елегантна вечерна визия. Достатъчно е да добавите ключов аксесоар – знаете ли какъв? 

Обръщаме поглед към червения килим и няколко от последните горещи визии, за да почерпим доза вдъхновение. 

Многоцветна комбинация 

“Колкото повече, толкова повече” е казал един любим анимационен герой и това важи с пълна сила за цветните комбинации с участието на чифт високи обувки. Стига цветовете да се допълват, ограничения в съчетанието почти няма. 
Джайма Мейс

Блестящо бижу

На пръв поглед един уникално семпъл аутфит се превръща в секси визия, когато добавим бижута, привличащи погледа. Горещ тренд напоследък са така наречените earcuff. Нестандартни, но определено красиви!
Оливия Мън 

Металически блясък

Металикът определено се превръща в класика и няма да сгрешите, ако добавите такъв аксесоар към визията си. Опитайте с елегантен клъч в златисто или сребристо, който ще отива на повечето неща в гардероба ви. 
Анна Кендрик 

Ефектно колие

Това е идеалното допълнение към едноцветен тоалет. Без огърлицата визията е по-скоро ежедневна, но масивното и пъстро бижу веднага ви прави готови за парти.

Сандали с каишки

Може би няма по-секси обувка от сандалите с тънки каишки на висок ток. Те правят краката ни да изглеждат по-дълги, а стойката ни се променя изцяло. Изглеждат по-нежни от стилето обувките и са по-подходящи за лятна визия. 
Сиена Милър
Снимки: Profimedia