Тайната за “геройски” градски стил

Градското момиче винаги има нужда от две неща: да пести време и да носи дрехите си с увереност.

Всяка от нас има мисия да изгради гардероба си така, че винаги да има какво да облече, да може да реши бързо и резултатът да е перфектен. На помощ идват актрисата Бруклин Декър и тв водещата Уитни Кейси, които са синтезирали опита си в собственото си модно приложение Finery.

Каква е тайната на перфектния градски стил?

Според Бруклин и Уитни, това са така наречените hero pieces. Преведено буквално, това ще рече да открием своите “геройски елементи”.

Става дума за такива универсални дрехи и аксесоари, които винаги изглеждат адекватно и ни стоят добре. Както и могат да се комбинират лесно по разнообразни начини. “Ако всичко друго се провали, тениска, блейзър и пола-молив е една фантастична комбинация”, казва Бруклин Декър.

“Геройската дреха” на Уитни пък е едноцветната рокля, която приляга перфектно. Двете създателки на Finery подчертават и че едно от най-важните неща е дрехите да са точния размер. “Всичко, което приляга перфектно на вашия тип фигура моментално изглежда по-скъпо,” напомнят те.
Инвестирайте в своите дрехи-герои и ги допълнете с няколко луксозни аксесоара. Няколко предложения от нас ще откриете в галерията.

Fashion GalleryHero Slider