Street Style Heroes: Стилни комбинации със суичър и с бели кецове

Готови ли сте за спортна инжекция в ежедневния си градски стил? Ако да, обърнете поглед към суичърите и белите кецове – два стилни играча в модната конфигурация на есенния сезон.

Да ги носим през свободното си време изглежда очевидно. Но през есен 2019, белите кецове и ефектният суичър се комбинират спокойно дори и за офиса, както и за обяд или кафе в кокетно заведение.

Това ги прави на практика незаменими в гардероба ни. Освен че носят изключително удобство, те влизат в такова разнообразие от комбинации, каквото не бихме могли да пренебрегнем. Със следващите визии ще ви дадем идеи как да съчетавате своите бели кецове и любими суичъри от понеделник до неделя!

Яркочервен суичър + пъстра чанта + обувки на ток

Тук спортният елемент е в контраст със секси визията на аксесоарите, а крайният резултат е едно екстравагантно градско съчетание, с което няма как да останете незабелязани.

Вдясно: Червен суичър Love Moschino от Answear.bg (189.90 лв.)

Къс суичър + панталон с висока талия

Отново интригуващ контраст между женственост и спортен дух. Резутатът е един аутфит, с който спокойно можете да се появите някъде за по питие в петък вечер. Само добавете задължителната за повода малка чанта, както е тук във визията.

Вдясно: Черен къс суичър с голи рамене Misguided от Answear.bg (19.90 лв.)

Обемен суичър + пола солей

Едноцветният суичър с обем е наистина универсална находка за този сезон. Можете да го съчетаете с клин и да отидете така да потичате. А със същия успех можете да го комбинирате с женствена пола солей и красиви боти на ток и да се появите така на работа или дори на среща.

Вдясно: Сив оувърсайз суичър Reebok от Answear.bg (64.90 лв.)

Суичър с надпис + елегантен панталон

Уверете се, че между двете дрехи има цветова координация. Това е напълно достатъчно да съчетаете смело който и да е елегантен панталон със спортен суичър.

Вдясно: Бял суичър с надпис Only от Answear.bg (34.90 лв.)

Широк суичър в нежно розово

С какво се комбинира? С каквото ви се прииска. Пудреният или бебешко розов нюанс е толкова женствен и нежен, че на практика придава на един спортен суичър съвсем различна визия. Панталон, деним, пола – няма дреха, с която да не изглежда добре в съчетание. И гарантирано бягаме с него от зимната сивота и меланхолия.

Вдясно: Дълъг розов суичър Puma от Answear.bg (114.90 лв.)

Бели кецове + total look в черно

Тази контрастна и елегантна комбинация е вдъхновена от динамичните жени в Ню Йорк, за които черният цвят е любим, но често завършват тоалета си именно с бели кецове. Те “повдигат” визията и й придават спортна лекота.

Вдясно: Кожени кецове Armani Exchange от Answear.bg (219 лв.)

Пола + кецове с равна платформа

Супер актуални от няколко сезона насам, кецовете с равна платформа стоят най-добре или с клин, или със 7/8 панталон, или с пола. Ние имаме слабост към съчетанията с рокли и поли, защото романтиката и закачливостта в тях се допълват по перфектен начин.

Вдясно: Кецове с цветна платформа Superga от Answear.bg (99.90 лв.)

Пъстра пола + кецове с цветни акценти

Препоръчваме в колекцията ви да има чифт бели кецове с дискретни цветни допълнения. Те влизат в интересни комбинации с останалите елементи във визията ви, когато координирате нюансите. И резултатът е винаги свеж и отличителен.

Вдясно: Кецове с надпис Big Star от Answear.bg (29.90 лв.)

Бели кецове + елегантна рокля

Когато съчетаем изчистени бели кецове с рокля с изискан, изчистен силует, резултатът е впечатляващо елегантен. Тези два семпли елемента заедно създават впечатление за увереност и категоричност, така че в този вид сте готови дори за делова среща.

Вдясно: Класически кецове Adidas Originals от Answear.bg (109.90 лв.)

Бели кецове + цветни чорапи

Когато сме облечени в неутрални цветове, лесно можем да добавим доза оригиналност. Просто съчетайте чифт чисто бели кецове с цветни чорапи и ще се преобразите напълно. За да бъде ефектът достатъчно премерен, нека останалата част от облеклото ви да бъде наистина семпла, като монохромната визия или черно-бялата комбинация е най-сигурният залог.

Вдясно: Кецове Answear от Answear.bg (24.90 лв.)

Още от нашите модни съвети:

Как да изберем стилно зимно палто, което ще носим с години

Ода за есенните принтове

Most Wanted: Ретро кецовете на Adidas и чехлите на Bottega Veneta

 

Populartips