Стилни уроци: Как да носим тениските с надписи

Понякога бялата тениска с надпис, съчетана със сако и деним, е всичко, от което имаме нужда в ежедневието си. 

Не е тайна, че обожаваме тишъртите с послания, принтове, слогани и имена на групи. И освен това категорично отказваме да приемем, че те могат да бъдат част единствено от гардероба ни през уикендите и ваканциите.

Идеята да вземем една обикновена тениска и да я превърнем в супер стилна визия, добавяйки пола тип молив и стилето обувки например, е повече от примамлива. Особено в дните, в които държим на елегантността, но също така търсим премерения бунтарски шик.

В избора на останалите елементи във визията си трябва да бъдем доста внимателни, тъй като рискуваме да изглеждаме като тийнейджърки, отправили се на концерт на Джъстин Бийбър с тениски с неговия лик. И не, не казваме, че тишъртите с музиканти нямат място в облеклото ни, стига да не са съчетани с мини поли от деним и кубинки например.

Ето как да подберем и носим тишъртите с надписи!

Ретро мотиви  

Тези дрехи имат едно главно предимство пред всички останали – изглеждат винтиндж. Дори да не са изровени от дълбините на скрина, където майка ви държи любимите си находки от 80-те, те придават повече индивидуалност и характер на аутфита. Стилизирайте ги с други ретро елементи като деним с висока талия, разкроени панталони, поли с A-образен силует… Или пък не! Носете ги с най-модерните си дрехи и им позволете да оберат овациите.

Семпли надписи 

Не е нужно тениската ви да изрежда имената на всички членове на The Beatles, за да е интересна. Понякога дори малките послания са достатъчни. Интроверти сте? Имате огромен избор. Обичате кафе, пица, котки, вино и какво ли още не? Със сигурност ще откриете модела, който да грабне сърцето ви. А ние сме сигурни, че “Life Begins After Coffee” ще направи впечатление.

Рок-шик  

Ах, любимите тишърти на групи! Не е нужно да си купувате билет за Коачела или Гластънбъри, за да можете да ги носите. Придържайте се към изчистени елементи като блейзъри, слим деним и миди поли. Подпъхнете тениската под ръба на панталона, сложете удобните си обувки, поиграйте си с аксесоарите и сте готови не само за следващия концерт на Depeche Mode наблизо, но и за всяко парти, на което сте поканени. Не забравяйте и задължителното кожено яке. Enjoy the silence!