Стара чанта? Вече има нов начин да я преобразим

Доскоро единственият начин да придадем малко настроение на скучната едноцветна чанта, бе да завържем пъстър шал около дръжката й.

Наистина обожаваме този трик и не смятаме, че скоро модата му ще отмине, но останахме приятно изненадани от хитрия подход на топмодела Кендал Дженър, с който тя буквално преобрази своята чанта.

Забелязахме старлетката да се се разхожда с легендарния модел на Balenciaga “City” в сиво, към който обаче беше добавила интересен аксесоар, а именно дълга дръжка от черна кожа, украсена с червени букви. Въпросната дръжка всъщност представлява колан за китара и с нея Кендал умело придава повече рокенрол усещане към семплия си градски шик.

Облечена със слим дънки с прокъсани детайли и един от хитовете на пролетта, а именно риза с голи рамене, Дженър за пореден път ни показа, че нито една гореща тенденция не й е чужда. Визията й е едновременно бохо и духа на 70-те, а нещо ни подсказва, че коланите за китари, в комбинация с чанти през рамо, ще са истински хит на предстоящия фестивален сезон.


Блуза с голи рамене – 34,99 лв. от H&M 

Скини дънки с дължина над глезена и прокъсани колене – 74,99 лв. от H&M

Кожен колан със златисти детайли Rebecca Minkoff, 95 долара

Колан с флорални мотиви TildeStraps, 65 долара

Колан с мотиви и капси Valentino, 1125 долара

Колан на реге райе Henry Heller, 46 долара

Коланите за китари могат да се намерят в специализираните магазини, но дизайнерите също са се погрижили да осигурят стилни предложения. Ако на дъното на гардероба ви лежи отдавна забравена чанта със семпъл дизайн, то със сигурност е време да й вдъхнете нов живот с една такава интересна добавка.