Спортен стил без компромиси от Tommy Hilfiger

Последната колекция на марката представлява нов прочит на стила, утвърден през 35-годишната история на Tommy Hilfiger.

Независимо дали избирате да спортувате любителски, професионално, или само за да свалите ненужните килограми за лятото, качественото спортно облекло е задължителен елемент в тренировъчните програми на всекиго.

Особено сега, когато в света на фитнеса има напълно нови правила за безопасност, трябва да сме сигурни, че можем да разчитаме на облеклото си да бъде наш верен спътник през цялата тренировка.

Затова и новата колекция на Tommy Sport залага на иновативни материи, които подсигуряват комфорта ни, независимо как сме решили да се раздвижим този път.

Моделите са едновременно водоустойчиви, проветриви и дишащи. За да осигурят всички тези качества на дрехите си, от марката са създали няколко тъкани, специално за тази колекция. Например Polygiene® е анти-бактериална материя, която прави тренировките ни по-безопасни – фактор, който сега оценяваме повече от всякога. HerMin® Weave Tech пък представлява специален дишащ и водоустойчив памук, отговорен за приятната на допир тъкан.

Тренирайте с увереност, защото вечният проблем с изпотяването, което разваля визията ни, пък е решен от материята TH Cool miDori, която извлича влагата от тялото и предотвратява неприятния ефект на тренировката върху външния ни вид.

Дизайнерите на марката са се погрижили техните модели да пасват добре на всяка фигура, с помощта на специалната stretch технология. С нея дрехите могат да се разтягат едновременно в четири посоки, така че да осигуряват перфектно удобство при всяко движение на тялото.

Макар и стилът на моделите да е вдъхновен от ретро класиките, колекцията перфектно се вписва в последните тенденции.

Облечете се в ярките принтове, които винаги са на мода през топлите сезони, и мотивацията ви за тренировка веднага ще се появи.

Моделите от колекцията можете да намерите в Paradise Center – побързайте, защото сега можете да се възползвате от 50% намаление.

Fashion GalleryPopular