Преобразете сами любимия си тренчкот

Днес ви предлагаме една идея за преобразяване на класически тренчкот с помощта на цветни камъни.

Знаете ли, че първоначално тренчовете са създадени през Първата Световна война, когато войниците имали нужда от нещо, което да замени тежките зимни палта?

Години по-късно, дрехата се е превърнала в емблематична част от женския гардероб, а модни къщи като Burberry се грижат постоянно да предлагат нов прочит на любимия на всички тренч.

Почти всяка жена има един класически модел, най-често в бежово, и той е един от вечните елементи в гардероба, които носим почти винаги и навсякъде. Ето защо решихме да ви предложим лесен начин да превърнете любимата си дреха в произведение на изкуството, в крак с последните модни тенденции. 

Burberry Resort

Ще ви трябват:
– Камъни или пластмасови украшения с плосък гръб и дупчици, за да могат да се пришиват
– Силно лепило за текстил
– Ножици
– Игла и конец
– Тренчкот

Стъпка 1: Преди да започнете да пришивате декорациите, първо измислите по какъв начин ще ги подредите и ги наложете върху плата. (Тази стъпка е много важна, не я пропускайте!) 

Стъпка 2: Започнете внимателно да залепяте, а след това и да пришивате камъните, един по един. 

Стъпка 3: След като сте готови изчакайте поне ден, за да изсъхне лепилото добре. 

Насладете се на новия си, модерен тренч! 
Съветът на Miss Bloom: Декорирайте само джобовете и яката, за да постигнете ефект като от последната колекция на Christopher Bailey. За по-романтични фигури изберете декорации във формата на капчици, листа и каквото отговаря на вашия личен стил! 
Снимки: apairandasparediy.com
Говорите ли езика на кожата?
Да придадем блясък на класическа риза!
Flower power: Красиви цветя за студените дни