Петъчно модно вдъхновение: Как да включим летния шал към тоалета

Почерпете се с няколко предложения от нас за носене на летния шал за шик визия през лятото.

Съвсем наскоро Алесандра Амброзио ни даде интересна идея как да разнообразим тоалета през лятото с помощта на летен шал, когато върза косата си с аксесоара. Това ни вдъхнови да потърсим нови начини да включим този елемент към визиите си през лятото.

Можете да използвате бандана или по-дълъг шал и да го вържете по буквално безброй начини. Само за тясното завързване около врата има много възможности. Разпуснете възела съвсем леко и моментално получавате нова по-небрежна и бохо визия.

18 визии в розово, които не са за малки момиченца

Дори не е казано, че трябва да вързвате шала – оставете го свободно преметнат на врата ви и това ще придаде свежест на семплата рокля или гащеризон.

Ако искате да не ви създава допълнително топлина пък, можете просто да го завържете за чантата и крайният ефект е също толкова интересен. Разбира се, по същата причина може да решите да послушате съвета на Алесандра и да вмъкнете шала в прическата си.

В галерията сме ви събрали няколко интересни предложения как да носите аксесоара. Разгледайте я и експериментирайте върху следващия тоалет.

Полата на лятото и защо е добре да я имаме

Летните тенденции, одобрени от Ана Уинтур

Fashion GalleryHero Slidertips