Пет летни тенденции, супер подходящи за офиса

Летните трендове не се отнасят само до плажа и клубовете, много от тях са подходящи и за ежедневието ни. 

Ето как да разнообразите офис гардероба си и да му придадете щипка шик, без в никакъв случай да прекалявате. 

Графични принтове 

Това лято видяхме нестандартните дизайни върху почти всичко: като се започне от панталони до дълги, ефирни рокли. Повечето такива дрехи са прекалено крещящи за офиса, но една блуза с деликатен принт или пола, комбинирана с изчистени елементи, може да промени коренно ежедневния ви стил. Ако все още ви се вижда прекалено, тогава пробвайте шал с принт за акцент във визията. 

Райета 

Райетата тази година се подчиняват на едно правило – колкото по-смели, толкова по-добре. И вече не ги свързваме само с плажа или яхтите. Когато се обличате за работа съчетайте елегантен топ в неутрален цвят с чифт прави панталони на райе. Ако се чувствате по-смели, пробвайте рокля на райета с хубав чифт обувки на ток, може и в ярък цвят. 

Неон 

Неоновият акцент може да накара и най-простия аутфит да изглежда по-забавно. Сигурни сме, че никой не би искал да прилича на пътен знак, затова ограничете неоновите детайли до колани, бижута, обувки. Така те ще изпъкват дори в строгия бизнес стил. 

Кожа

Кожените дрехи могат да бъдат прекалено нестандартни за повечето работни места, но това лято кожата е синоним на женственост. Виждаме кожени акценти на всичко от блейзъри до блузи. Така тези дрехи са хем модерни, хем подходящи за работа. Съчетайте ефирна рокля с късо кожено яке и със сигурност ще уцелите в десетката.

Макси

Макси роклите и полите са не само комфортни, но и много шик. За работа можете да изберете дълга пола от ефирна материя, като шифон например, елегантен топ и чифт сандали на платформа. За щастие разнообразието от такъв тип дрехи през този сезон е голямо и със сигурност ще откриете вариант, подходящ за работа. 

Снимка: Pinterest  
Нюансите на есента
Два дни, две рокли, безброй цветове
Защото искаме да е вечно лято!