Оптически трикове за по-дълги крака

С тези трикове оптически ще издължите краката си и ще придадете на силуета си повече финес. Ето какво да и какво – не:

Носете обувки в телесен цвят

Те се сливат с цвета на кожата, вместо да “прерязват” крака оптически, както прави обувката в контрастен цвят. Най-очевиден е ефектът, когато обувките са на ток, разбира се. Но дори и равните чехли или пантофки в нюд нюанс придават на крака допълнителна елегантност.

Дрехите с висока талия

Панталоните, роклите и полите с висока талия по най-подходящ начин подчертават женската фигура. Те акцентират върху най-тясната част на торса и придават допълнителна дължина на краката. И обратното, дънките, панталоните и полите с ниска талия могат да ви накарат да изглеждате като “пънче”, освен ако не сте модел с ръст 1.75.

22 стилни визии със змийски принт

За щастие, високата талия е много актуална този сезон, така че сега е моментът да се възползваме максимално от тази тенденция.

Едноцветните визии

Горната и долна част в един цвят имат свойството да ни правят по-стройни и по-високи. Така и краката ни изглеждат по-дълги, естествено. Същият ефект се постига и когато носим рокля в един цялостен цвят или принт.

Дрехите, които да изхвърлим от гардероба си след 30

Ситното вертикално райе

Този трик е стар като света и май няма нужда да обясняваме!

Дрехите по тялото, които не са плътно впити

Както ултра скини дънките и панталоните, така и много широките дрехи стоят най-добре на слаби и сравнително високи жени.

Ако нямате много слаби и дълги крака, то за вас за по-скоро класическите кройки. Това са дрехи, които падат свободно и следват линията на тялото, но без да са много тесни и да описват всяка извивка. Един класически прав панталон с ръб, който стига точно до земята, е перфектната находка за издължаване на краката.

Автобронзант

Късите поли и панталонки в началото на топлия сезон препоръчваме да се комбинират с малко бронзиращ лосион за тяло. Ако не искате тенът да изглежда изкуствен, смесете бронзанта с обикновен лосион, в предпочитаната от вас пропорция. Така ще придадете естествено изглеждащ загар на краката си, с който те винаги изглеждат по-секси.

Различните начини да носим бяла блуза през лятото

 

 

Populartips