Моден гаф или не? Мелания Тръмп в Африка

Първата дама се появи с аутфит, който събуди много смесени коментари

Мелания Тръмп се отправи на едноседмично пътуване в Африка с благотворителна цел. Съпругата на Американския президент Доналд Тръмп посети 4 държави с идеята да помогне на бедстващите деца, но мисията й остана на заден план, тъй като фокусът бе изцяло върху гардероба й. 

По време на посещението й в Кения, Мелания се отправи на сафари, на което бе сложила бяла шапка, типична за такова пътуване, с което предизвика лавина от негативизъм. Причината за това бе, че шапката се счита за символ на колонизацията и съответно е изключително неподходяща за тази държава. Въпреки това, няма как да скрием, че Мелания изглеждаше безупречно стилна, макар и с недотам съобразена визия.

Бялата шапка обаче не бе най-коментираната визия на Първата дама. На следващият ден Мелания се появи с аутфит, състоящ се от бели панталон и риза, съчетани с кремаво сако и акценти черен колан, лента на шапка и вратовръзка. 

Модните критици напълно одобриха аутфита на Мелания, но нещата не стояха така и с Интернет потребителите.

Повечето социални медии бяха заляти от снимки на които Мелания е сравнявана с покойния Майкъл Джексън и образа на д-р Рене Белок от легендарния филм “Индиана Джоунс”.

Въпреки, че приликите са поразителни и със сигурност са разсмяли много хора, самата Мелания Тръмп бе възмутена: “Иска ми се повечето хора да гледат това, което правя, а не това, което нося.”

Независимо от шегите и препратките, ние смятаме, че Мелания е избрала изключително семпъл, но много стилен аутфит, имайки предвид, че се намира в една от най-горещите пустини.

Разгледайте галерията ни и сами преценете дали Мелания Тръмп е допуснала моден гаф или Интернет е бил твърде суров за пореден път.

Fashion Gallery