Меган Маркъл с различен грим и Prada на “Младите лидери”

Меган Маркъл за първи път избра Prada за официален ангажимент. Досега тя залагаше на Givenchy, но изборът й този път бе оценен подобаващо от критиците.

Херцогинята на Съсекс демонстрира елегантност в неутрален костюм с деколте лодка и двуредни декоративни копчета и разкроена асиметрична пола. Високите й обувки в черно бяха съчетани с клъча. Впечатление направи, че Маркъл е заложила на повече блясък в грима си този път, а косата й бе спусната. Очите й отново са подчерани с черен молив и спирала, червилото е много светло розово, почти неутрално, а акцентът падаше върху скулите й.

Меган и съпруга й принц Хари придружиха кралица Елизабет II на събитие по програмата “Младите лидери” в Бъкингамския дворец. Програмата има за цел да насърчава развитието и постиженията на млади британци в областта на образованието и психическото здраве.

“Аз, заедно със съпругата ми Мегaн, се надявам да успеем да направим така, че младите хора от Обединеното кралство да чуят нашите идеи, да работят с нас, да изградим платформи за сътрудничество, да създаваме заедно партньорства и да продължим тези срещи, докато пътуваме и разпространяваме опита си от името на кралското семейство”, сподели Хари с гостите си.

Следващият ангажимент за Хари и Меган е през юли, когато двойката ще посети Дъблин, за да научи повече за културата и историята на Ирландия.