Latest Look: Приянка Чопра с гумени ботуши

Приянка Чопра беше принудена да носи колянна скоба този уикенд, и за да я замаскира, тя обу гумени ботуши до коляното. Това създаде необичаен тоалет за лятото.

На пръв поглед тоалета на Приянка не беше никак необичаен – тениска с v-деколте и копчета, къси панталони в цвят бежово каки, черен колан за акцент и елегантен блейзър. Комбинацията изглежда стилно и носи типичния градски шик.

Когато погледнем към обувките, обаче, става необичайно – тя избра да съчетае визията с черни ботуши, които много ни приличат на гумени. Може би решението й за по-плътна обувка е с цел да си създаде повече комфорт, след като й се е наложило да сложи скоба на едното си коляно.

Приянка Чопра Джонас е решила да промени света

Този тоалет тя беше забелязана да носи, излизайки от хотела “Four seasons” с Ник Джонас. Той и братята му отпразнуваха малко по-късно 10 годишнината от последния си албум.

Предишния ден пък Приянка, Ник и Джо излязоха заедно и актрисата от Боливуд облече красива лятна рокля в червено. Тогава тя отново носеше скобата за коляното, но не знаем защо й се е наложило да я използва.

Лудост ли беше стилът на Приянка Чопра и Ник Джонас в Кан?

Popular