Latest Look: Карамелено изкушение

Една от любимите ни модни тенденции, още от началото на годината, е #onecolouroutfit или трендът, при който сте облечени от глава до пети в един цвят, независимо какъв е той – от телесен и по-неутрален, през ярко червен и чак до класическият черен цвят.

We Love: Блейк Лайвли от глава до пети в червено

На Дженифър Лопез, тази идея явно също й допада, тъй като само преди ден се появи в тоалет, изцяло в карамелената гама. Певицата заложи на телесните нюанси, които идеално допълват свежия й тен и русите тонове в косата й.

Кожена пола с висока талия, елече с пух и ръкави тип балон, френска кожена барета, велурени ботуши и мини чанта в бежово – това са всички основни акценти, които правят визията на Джей Ло просто жестока. Освен, че 49-годишната дива е съчетала умело няколко нюанса, тя е комбинирала и различни материи, което внася много характер в излъчването й.

Дженифър Лопес: Няма такава коремна преса

На събитието в Ню Йорк, където Джей Ло бе заснета с тази визия, певицата и актриса бе придружена от своя партньор, бейзболиста Алекс Родригез, който бе заложил на комбинацията от сиво и черно. Именно на една от снимките с него, забелязахме, че половинката му е допълнила и завършила визията си с дълго пухено палто на Fendi, в кафявата гама.

Снимки: Profimedia & Instagram

Fashion Gallery