Красива и топла зима

Ефектните шалове носят стил и цвят на зимния ни гардероб.

Една от най-често срещаните грешки, които правим е да си купуваме скучни и едноцветни дрехи за зимата. Кафяво, черно и сиво – това изчерпва репертоара на цветовете, които виждаме през студения сезон по улиците. Да, тези цветове пасват идеално както на мрачното време, така и на поохладеното ни настроение, но никъде не е казано, че не можем да вложим и частица цвят дори в тези тенциозни аутфити.

Ето защо ние решихме да ти предложим най-лесния начин да разнообразиш гардероба си като прибавиш малко свежо настроение в него чрез красив и ефектен шал.

Започваме с класическите плетени шалове.
Тази година се намират в различни цветове и плетки, и никак няма да ти е трудно да избереш правилния за теб. Ние сме подбрали обикновен, но в ярък цвят, нестандартен с перли и отново ярък, с помпони в краищата.


От ляво на дясно: H&M, 14,90 лв., ZARA, 59,95 лв., TopShop

Малко по-смело решение е да си купиш шал с някакъв принт. При него трябва да внимаваш как го съчетаваш с цвета на палтото или ботушите, но определено няма да останеш незабелязана, ако направиш този избор. Нашите предложения са два шала с различни леопардови принтове, както и един с флорален (Кой каза, че цветните щампи са само за лятото?).

От ляво на дясно: Topshop, Stradivarius 19,95 лв., Stradivarius, 19,95 лв.

Стигнахме и до изключително модерните тази година infinity шалове (“безкраен”). Те нямат два края, а се усукват около врата ти колкото пъти поискаш. Противно на очакванията, тези модели са изключително удобни и стоят много красиво. Разнообразието от цветове при тях отново е голямо и се намират почти навсякъде. 


От ляво на дясно: H&M, 19,90 лв., Mango, 75 лв., Topshop