Какво носят мъжете тази есен?

Тази есен мъжете се доверяват на топли цветове, меки пуловери и ефектни шалове. 

Тенденциите в мъжкия гардероб и тази година клонят към класиката, но с нов прочит в съчетанията. Можем например да видим прав панталон, съчетан с асиметрично яке или деним с класическо сако. 
И в мъжката мода аксесоарите имат запазено място. Тази есен шаловете например ще са задължителен елемент от гардероба. Кожените ръкавици и коланите придават елегантен завършек на всяка комбинация. 
Дизайнерът на мъжко облекло за H&М Андреас Льовенстам дава малко повече съвети за комбинациите и отделните детайли в облеклото. 
Палто: “Това елегантно палто с плетка “рибена кост” е много полезна дреха. То може да се съчетава с официални облекла или с мек кашмирен пуловер и джинси, ако предпочитате по-небрежен стил.”
Късо яке: “Изчистената форма на това яке го прави удобно за носене. То придава елегантен вид и напълно нова индивидуалност на носещия го и може да се съчетае с риза, пуловер, панталон и шал с мотиви.
Светлокафяво сако: “Страхотно е, когато традиционната дреха се представя по нов начин. Можете да го съчетаете с риза от деним и всекидневен панталон, като си поиграете с официалния и неофициалния стил.”
Костюм на райе: “В момента тънкото райе изглежда много свежо, особено когато се добави нещо ново. Ние предлагаме тъмносини панталони на червено райе за по-раздвижен стил. Костюмът е много дързък и най-добре се съчетава с колосана бяла риза от поплин.”
Рокерско яке: “Рокерското яке е едно от задължителните облекла за сезона, най-вече защото е изработено от нови материи. Това рокерско яке е изработено от варена вълна и има невероятна плътност. Съчетайте го с класическа бяла тениска и джинси или с мъхест пуловер и бархетен панталон.”