Как да носим макси роклята в града

Един от силуетите, заради които всяка година чакаме с нетърпение топлите дни, категорично е макси роклята. 

Удобните модели винаги са насреща, когато температурите минат 20-те градуса, макар често да ги свързваме или с по-лежерна обстановка (уикенди, разходки, ваканции), или с по-специални събития. Въпреки това, зависимост от самата рокля и стайлинга, който сме избрали за нея, лесно можем да я превърнем в неразделна част от офис гардероба ни.

Ключов момент е да изберете модел, който се характеризира с класически силует и който ще играе ролята на основа, върху която чрез разнообразни аксесоари да изградите перфектната визия за работното място. Говорим за неутрални цветове като бяло, сиво, телесно и черно, или пък райе и красив, но не прекалено еклектичен принт.

В случай, че изберете рокля в любимото черно, спокойно можете да се спрете на по-секси модел, който да носите и през деня, и вечер. В ежедневието добавете щипка цвят чрез интересни обувки в ярък нюанс, но спестете от другите аксесоари – семпли бижута и удобна чанта в телесно е всичко, от което имате нужда.

Рокля на райе в бяло, синьо и червено просто крещи “лято”! И докато този стил е неразделна част от ваканционния ни гардероб, в града можете да я превърнете в елегантен аутфит, добавяйки сандали на дебел ток, колан, който да дефинира талията ви и голяма чанта. Късо яке от деним или кожа никога не е излишно.

Правата едноцветна рокля се комбинира повече от добре с елегантен блейзър, дори той да е в ярък цвят или мек пастелен нюанс. Тук можете да си позволите да добавите обемни бижута или да напластите няколко гривни и колиета, но заложете на равни, и все пак елегантни обувки.