Как да не подчертаваме проблемните бедра и ханш?

Не всички момичета могат да се похвалят с фигурата на Ана Беатрис Барос, Роузи Хънтингтън-Уайтли или която и да било друга моделка на Victoria’s Secret. 

Напротив, повечето от нас нямат фигура на модел, но това не значи, че стилът не ни е в кръвта. 
Наша читателка се обърна с въпрос към модния редактор на JOY Люба Вангелова: “Аз съм висока 170 см. и тежа 72-74 кг. И така въпросът ми е какви дрехи да обличам, за да не подчертавам бедрата и ханша си? 

Но да са също и по-модерни и определено без строго-елегантни визии, а нещо по ежедневно.” 


Ето и отговорът на Люба.
Да започнем с височината ти, която е близо до перфектната за жена. 



Риза – Mango, 65 лв.

Това позволява да играеш с дължините. За да не се притесняваш от едрите си бедра и ханш, ти препоръчвам да избираш дрехи с щампи, но с по-дребни щампи и то на тъмен фон. Помисли за детайли, които отвличат вниманието от проблемните зони, като например модерен клъч в ръката, V-образно деколте в горната част. 



Клъч – Expressions NYC от Nordstorm, 77,04 лв.
Размерът на дрехите не е определящ – избирай дори по-голям, ако няма да се впива във формите ти. Когато едрият ти ханш и бедра са проблемна зона на тялото ти, е добре да носиш повече поли и рокли. 
Рокля – Boohoo, 12 паунда
Но не пренебрегвай панталоните – един тесен по крака панталон, комбиниран с туника до средата на бедрото отвлича вниманието от бедрата и го насочва към по-слабите ти колене и прасци. 
Туника – Enza Costa, 308 долара
Погледът се плъзга съответно още по-надолу, към обувките, които не трябва да са с космическа височина на тока – това подсилва несъразмерността на пропорциите ти. Избирай средна височина за обувките си, дори такива с платформа, която е леко стеснена под петата. 

Люба