Добавете драма във визиите за парти с този любим на фешънистите аксесоар

Официално е: Дългите ръкавици се завръщат.

С филми като “House of Gucci” и “Spencer”, в които ретро стилът вдъхновява днешните тенденции особено успешно, трябваше да сме подготвени, че някои от позабравените моди ще изплуват на повърхността отново. Една от тях тази година несъмнено е трендът с вечерните дълги ръкавици.

Стилни, различни и едновременно елегантни – има много причини защо да ги харесваме. Кари Брадшоу изтъкна и практичната функция на този аксесоар в първия епизод на “And Just Like That…”, когато показа как от потребност, те са се превърнали в модно послание в тоалетите й.

Всъщност още преди премиерите на филмите, много марки вече бяха включили аксесоара към колекциите си, предизвиквайки ни да бъдем по-дръзки с визиите си.

А кога е по-добър момент да експериментираме с такъв смел тренд, ако не на празничните партита, когато имаме възможност да бъдем по-авантюристични с тоалетите си?

Тази година ви съветваме да дадете почивка на роклите с мъниста и камъни и да наблегнете на друг тип блясък – този, който е тих, елегантен и с доза драма, този, който оставя впечатление за дълго.