Dare to wear: обувки от фантастичен свят

Истински магичен свят от обувки твори дизайнерът Коби Леви, чиито модели обувки ще ви накарат да възкликнете в изумление.

И понеже обувките са ни страст, нямаше как да не ви покажем творенията на израелеца.

Коби предизвиква стандартните дефиниции за мода и изкуство, за да отвори своя собствена ниша, в която ще изразява своя креативен, уникален стил. Израснал в Тел Авив, Леви създава първия си дизайн още в гимназията. Страстта му към дизайна и обувките намира израз в създаването на уникални модели, които неизменно привличат вниманието.

През 2010 Коби създава блог, в който публикува снимки на творенията си и много скоро те обикалят уеб пространството. Около тях се вдига толкова много шум, че дори Лейди Гага избира да използва дизайн на Леви в своя клип Born This Way. Търсенето на автентичния стил на младия дизайнер става толкова голямо, че само година след създаването на блога той отваря студио в Тел Авив и започва да приема поръчки.

Какво още е уникално в обувките на Коби Леви? Той създава и произвежда странните си идеи в ограничен брой, а всеки чифт е ръчно изработен от висококачествени материали.

Вижте фантастичните обувки в галерията.

Beach girl: плажните визии на модните блогъри
Нещата, които всички стилни жени имат в гардероба си
Банските, които ви правят да изглеждате по-слаби