7 визии за романтична среща през деня

Какви дрехи харесват мъжете? Какво ги съблазнява? Колко плът трябва да покажа?

Обикновено тези въпроси са стартовата линия, от която започваме да избираме какво да облечем за първа среща.

Има една камара съвети по темата, като започнем от това, че “мъжете харесват червено” и “мъжете си падат по жени с рокли” до правилото да разголим леко една част от тялото, а да покрием останалото….

Резултатът от следването на ред строги правила обаче е по-скоро отрицателен. И той е, че отиваме на срещата, изпълнени с несигурност. Въпросът “Дали се справих?” е неизбежен, когато си напълниш главата с информация за това “какво да” и “какво не” и усещането е по-скоро за явяване на матура, отколкото за нещо романтично и забавно като флирта и срещите.

33 секси визии за ваканцията

Вместо това, обърнете въпросите към себе си. Чувствам ли се удобно? Чувствам ли се привлекателна? Има ли нещо в аутфита ми, което ме кара да се притеснявам? Типично ли е за мен да сложа нещо толкова късо/ подчертаващо фигурата/ тренди?

Истината е, че увереността прави по-силно впечатление от дрехите. Затова, забравете всички подробни инструкции за това точно каква дължина на полата харесват мъжете и кои цветове ги карат да ви желаят, и се фокусирайте върху това как се харесвате вие!

Животът в Париж като училище по стил

Все пак, има някои генерални насоки за това какво се смята за абсолютно неприемливо и прави лошо впечатление. Всичко твърде впито, твърде изрязано, много късо и разголено, както и обувките на страховито висок ток имат по-скоро комичен ефект. Най-добрата ви стратегия е да изберете визия, която се доближава максимално до вашата “униформа” – аутфит, който ви дава увереност и в който се чувствате себе си. Просто добавете по-хубави обувки, по-женствено бижу… Нещо, което да придаде щипка дискретен сексапил и да покаже на мъжа, че сте се постарала.

Нашите 7 идеи в галерията ще ви послужат за вдъхновение!

5 от най-ценните модни съвети

15 причини да заобичаме гащеризона

Fashion Gallery