5 задължителни неща от деним

Независимо от това дали навън е лято или зима, има едно нещо, което задължително присъства в гардероба ни – денимът!

Дрехите от деним са универсалното стилно оръжие на всяка жена. Сред нас няма дама, която да не притежава чифт убийствени дънки, които подчертават женските извивки и се съчетават прекрасно с останалата част от гардероба ни. 
Ако сте почитатели на денима, значи е време да обогатите арсенала си с останалите must-have неща, които винаги ще ви влязат в употреба и в най-кризисните ситуации. Късо яке от деним, риза или дори рокля – малко от начините да добавите уникален вид на ежедневните си аутфити. Вижте какво предлагаме ние:

Якето от деним 

Съчетайте го с любимия си чифт изчистени черни панталони или дори рокля на цветя. Внася уникално излъчване във визията ви, а ако го съчетаете с ефектни пантофки през лятото или по-груби обувки с връзки през есента, ще постигнете ефектен градски шик, подходящ за всяко момиче. 

Супер скини дънки 

Този вид панталони е буквално задължителен за всяка от нас. Изберете чифт в тъмен цвят, без каквито и да било детайли, за да може да го съчетавате с останалите си дрехи през всеки сезон. Заложете на по-висока талия, защото този тип кройка ще прикрие несъвършенствата и ще се чувствате доста по-удобно.  

Риза от деним 

Нищо не говори за небрежен стил по-добре от една класическа риза от деним. Най-много влиза в употреба през пролетта и лятото, когато можете да я носите върху тениски с щампи, рокли с принт и дори да я ползвате като връхна дреха през хладните летни вечери. Съчетайте я с непретенциозни елементи от гардероба си, добавете римски сандали и големи гривни, и ще постигнете неподправен бохо-шик. 

Избелени, прокъсани дънки 

Тези тип дънки избираме в дните, в които искаме да се почувстваме като бунтарки. Още по-добре е, ако са по-широки тип “boyfriend”. Могат да се съчетаят с абсолютно изчистени топове и ризи, а ако добавите цветни стилето обувки на съвсем малък ток, резултатът е страхотен!

Рокля от деним 

Една свободна рокля от тъмен деним е страхотно попълнение в гардероба, което да съчетаете с груби ботуши с катарами и клин през по-студените месеци или с равни сандали през по-топлите. Добавете класическо черно кожено яке.