5 съвета от Рейчъл Зоуи за новогодишната нощ

Рейчъл Зоуи е стилистка на някои от най-бляскавите актриси в Холивуд, а вече има и успешна кариера като дизайнер. Смесва по неподражаем начин бохо усещането в модата с много пищност и блясък.

Какви са петте правила на Рейчъл за новогодишен стайлинг?

1. Облечи нещо, което ти е удобно
Новогодишното парти е забавление, което обаче е и доста стресиращо. Затова е много важно дрехите и обувките да са ти удобни. “Не искаш цяла вечер да стоиш някъде намусена, защото ти е некомфортно в тоалета ти, нали? Затова се увери, че всичко ти е по мярка, а дрехите са скроени подходящо точно за твоя тип фигура”.


Макси роклите със свободен силует са фаворит на Рейчъл в ежедневието, затова тя често се доверява на любимия си тип дреха и по официални поводи

2. Избери бляскава дреха, която ти отива
Правилото за нещо празнично и пищно е добре познато на всички. Рейчъл обаче ни съветва и още нещо – нека дрехата да е така подбрана, че да подчертава най-добре индивидулността, както и предимствата на фигурата. Имаш оформени рамене и дълга шия, фини китки, или пък тънка и женствена талия? Избери точно тази дреха, която ще разкрие най-привлекателните ти черти и ще даде максимума за самочувствието ти.

Още съвети на стр. ii