3 задължителни модела дънки в гардероба на всяко момиче

Слим, избелени, boyfriend, с висока талия… Всеки сезон има поне по един модел дънки, които трябва да имаме, за да сме в крак с тенденциите.

Почти невъзможно е да притежаваме всички, а и не е много изгодно за бюджета ни. Но ако наистина искате да имате качествена деним колекция, бързаме да ви кажем, че са ви нужни три, точно така – само три, модела, които ще паснат на всички останали елементи в гардероба ви и ще ви служат вярно дълго време. Кои са те?

Тъмните слим дънки 

Този модел може да е в чисто черно или в тъмносиньо, но абсолютно изчистен, за да може да се съчетае с различните модели туники, ризи и обикновени тишърти. Тъмните нюанси вталяват оптически и издължават силуета, правейки модела подходящ за комбинация с убийствени обувки на ток.

Кецовете също ще им паснат, особено ако сте избрали прокъсани дънки. В дните, в които се чудите какво да облечете е достатъчно да имате един такъв чифт под ръка, свободен черен топ и ефектно бижу, и веднага получавате визия като от списание, с минимални усилия.

Дънките за мързеливите дни

За тези моменти, в които да се вмъкнете в прекалено тесните дънки представлява неимоверно усилие. Но пак държите да изглеждате стилно и едновременно с това да ви е удобно.

Boyfriend дънките са подходящ избор за тази цел, но същото важи и за всички модели, които са ви по-свободни и широки. Съчетават се най-добре с овърсайз пуловери, едноцветни тишърти и памучни ризи.

Удобните дънки 

Без значение дали са с ниска или висока талия, тъмни или светли, това е този ваш любим чифт дънки, в който се чувствате перфектно. Обикновено са от мек деним и когато ги обличате, имате нужда само от едноцветен топ и любимия ви чифт токчета, за да се чувствате комфортно.