3 от най-добрите визии на наградите BAFTA + 3 модни провала

Приянка Чопра многократно попада в списъка на най-стилните на звездните събития. Вчерашните награди бяха изключение.

Никой няма да учудим като кажем, че на червения килим от церемонията по връчването на наградите BAFTA имаше не един моден провал. Но след дългото време у дома ни липсват даже и тези неособено успешни визии и уроците, които можем да научим от тях. Някои звезди сбъркаха като заложиха на твърде цветни визии, други като избраха краен вариант на монохромния тоалет.

Все пак имаше и много какво да ни хареса от тоалетите на червения килим, затова откроихме и най-добрите сред визиите на гостите.

По червения килим на наградите BAFTA

Започваме с позитивното – ето ги три от най-стилните визии за вечерта:

Мария Бакалова

Въпреки че стана известна на света с хумора си и добрата си игра в “Борат 2”, Мария започва да трупа репутация като една от най-стилните изгряващи звезди в момента. Вчерашният й тоалет от пролетно-лятната haute couture колекция на Armani бе само най-актуалното попълнение към вече дългия списък с безупречните й визии.

Фийби Деневор 

Още една изгряваща звезда ни впечатли със стила си – Фийби Деневор от “Bridgerton”. Макар и на тоалета й да липсваше малко драма, няма как някой да сбърка с класика като черната рокля.

Ванеса Кърби

Блясък по кралски сервира Ванеса Кърби с роклята си от Atelier Versace в металическо. Достатъчно експериментална, за да не бъде скучна, но достатъчно нежна и изчистена, за да не бъде претрупана – визията й бе в перфектната среда.

Не може и без тях – ето ги и модните провали тази година

Приянка Чопра

Стилът на Приянка Чопра многократно ни е впечатлявал, но този път беше изключение от правилото. Макар и със сигурност впечатляваща, визията й прекрачи границата на добрия вкус.

Селест Уайт

Много елементи се преплитат във визията на певицата, но много малко от тях се сработват достатъчно добре, за да може крайният резултат да е красив.

Емералд Фенел 

Твърде много плат, твърде много бяло, твърде много скука – актрисата от “The Crown” и “Promising Young Woman” избра марката Roland Mouret, но изборът й не бе особено успешен.

Popular