15 неща, които да сложим в куфара си за ваканцията

Как изглежда перфектният капсулен гардероб за лятната почивка? 

Ако зададете този въпрос на модните блогъри, които са дефиницията на “girl on the go”, веднага ще ви кажат каква е неговата най-важна характеристика: малко неща, които лесно се комбинират помежду си и се събират в куфар за ръчен багаж.

Балансът заема ключово място тук. Не трябва да прекалявате с едни елементи за сметка на други. Обувките, чантите и аксесоарите, които вземате, трябва да са съобразени с всичките ви дрехи, за да не се налата да вземате различен чифт сандали за всяка рокля например.

Същото важи и за козметиката. Тъй като повечето време ще прекарвате на плажа или в движение, в зависимост от типа ваканция, която предпочитате, прекалено многото гримове нямат място в козметичния ви несесер. Компромис не трябва да правите единствено със слънцезащитните продукти. Докато сте по цял ден на открито ще имате нужда от висок фактор както за тялото, така и за лицето.

В галерията сме събрали 15-те основни съставки на перфектния ваканционен стил. Започнете от тях и надграждайте спрямо собствения си вкус!