10 ефектни начина да носим плисираната пола

След като VOGUE обявиха изработената от бляскава материя плисирана midi пола за най-желан елемент в парти визиите на фешънистите, ние се запитахме дали тези красиви и ефирни модели имат място в ежедневния ни стил. 

Ако оставим настрана цветовете като златисто, сребристо и бронзово, които са безспорни фаворити, когато избираме тоалет за бар или клуб, оказва се, че разнообразието от поли с дължина до средата на прасеца далеч не спира дотук. Моделите от шифон, промазан текстил и плътен памук с флорален принт доминират, въпреки че интересните предложения включват мотиви с геометрични форми, ярки и пастелни тонове, дори пайети и бродерии с ламе. 
Неочакваните комбинации като романтичен модел в черно и бежово, и тишърт с принт, доказват колко универсална, но едновременно с това витално елегантна е тази пола, и това е само един от вариантите за вдъхновение, които ще видите по-долу. Ще се осмелите ли да я носите?
(A Portable Package)



(A Love is Blind)

Тук плисето присъства на две места, но визията не изглежда претрупана, благодарение на приглушените тонове и пастелния цвят на самата пола.



(Gary Pepper Girl)



Два прочита на романтичното черно и бяло: полата в монохром, допълнена с класически модел чанта в животински принт, също в черно и бяло. 



(Inch and Up)



(Made with fashion)



Без да изглежда грубо, плътната блуза балансира лекотата на полата, а пъстрото фишу допринася за изискан завършек. 


(Twin Fashion Blog)



(Candice Lake)

Ако избререте модел с висока талия, смело можете да го комбинирате с къс топ, без да показвате прекалено много плът. 



(Soraya Bakhtiar)