Защо Холивуд обича магазините second hand

Милионите в банката не пречат да усетиш тръпката от second hand пазаруването. В Холивуд са доказателство за това!

Джулия Робъртс, Дрю Баримор, Кайли Миноуг и Уилоу Смит са някои от звездите, които споделят, че са откривали истински модни съкровища в тези магазини. Цената не е единственият фактор – second hand пазаруването е истински креативен процес и начин да откриеш нестандартни неща, а не просто дрехи, които висят по всички витрини в настоящия сезон.

Затова не е изненада, че сред известните почитателни на “секънд хендите” откриваме много от звездите с наистина уникален и вдъхновяващ личен стил.

Актрисата Дрю Баримор е сред запалените почитатели на second hand магазините. Тя купува от там дрехи не само за ежедневието си, но и за официални събития. Известна е с това, че през 2010-а се появява на червен килим с рокля втора употреба, която е купила за 25 долара.

Джулия Робъртс е друга звезда, която обича изгодните находки. Тя пазарува “секънд хенд” както за себе си, така и за децата си. Също толкова запалена е и Кайли Миноуг. “Бях абсолютно луда на тема винтидж находки, и то много преди това да започне да се смята за готино”, споделя австралийката.

Сара-Джесика Паркър дори споделя, че облича сина си само в дрехи втора употреба. Звездата взема това решение, след като гледа документален филм за ужасяващите условия на труд във фабриките, където се шие днес огромна част от конфекцията. Сара-Джесика избира всичките си дрехи внимателно и не купува неща, които изобщо не са й необходими.

Fun fact: героинята на Сара-Джесика в сериала “Развод” на HBO е облечена изцяло в дрехи втора употреба.

На винтидж находките разчитат и Джейда Пинкет-Смит и дъщеря й Уилоу Смит. Стилното дуо е известно с разпознаваемия си, уникален и винаги интересен личен стил. Причината е, че Джейда и Уилоу миксират по оригинален начин дрехи от последните дизайнерски колекции с неща, които са купили за по няколко долара. Двете обожават да пазаруват заедно и редовно са забелязвани да скаутват из second hand магазините в Санта Моника.

Зоуи Дешанел е друга звезда, която редовно попълва гардероба си с винтидж попадения. Нейният стил е по момичешки и леко ретро начин романтичен и кокетен. Точно затова, магазините втора употреба за чиста проба щастие за Зоуи.

А ако сме ви вдъхновили с идеята да пазарувате изгодно уникални неща, разгледайте и няколко находки в галерията! Избрахме ги за вас от онлайн магазина Remixshop.com, където освен дрехи и аксесоари на много ниски цени, можете да откриете огромно количество чисто нови артикули, както и маркови дрехи и аксесоари.

Трудно ли решавате какво да облечете сутрин?