Открийте най-добрия ъгъл за снимките си в инстаграм

За да изглеждаме добре на снимка, много важно е под какъв ъгъл е направена.

Няма какво да се лъжем – сред всичките ни first world problems, това да ни се получи аутфитът, но да не излезем добре на снимка се е изкачило в почетната петорка със сигурност. За да избегнем драмата, взимаме съвети от блогъра Емили Вартаниан от Stiletto Beats.

За снимките в цял ръст:

“Това е този тип кадър, който е много важно да овладеете. Той показва целия ви аутфит, заедно с обувките. Аз харесвам снимките ми в цял ръст да са направени от много ниско. За целта фотографът ми застава на едно коляно, като на другото подпира камерата за повече стабилност. Забележете, че по този начин придавате на фона дълбочина – в първия кадър се виждат целите сгради на заден план, а във втория 90% от фона е само асфалт.”

3/4 план:

“Много харесвам този тип кадър, защото показва голяма част от аутфита, но в повече детайли. Фотографът ми прави тези снимки, като държи камерата на нивото на гръдния си кош. Така силуетът на тялото е достатъчно естетичен, а имаме и ефекта на дълбочината на задния план.”

Снимки в седнало положение:

“Тук и единият, и другият вариант си имат своите предимства. Но аз отново предпочитам снимката да е направена от по-ниско. Фотографът ми на практика сяда на земята, за да бъде камерата на моето ниво.”

Освен ако не се стремите да поставите акцент върху детайлите:

“В такъв случай, снимката, направена от по-високо, работи перфектно!”

Да работиш гадже на моден блогър

Френските модни блогъри и техните правила на стила

Hero Slidertips