Какво научихме, с кого се снимахме, кой победи и още акценти от Bring The Bloggers Vol. 6

В последния уикенд преди началото на лятото, презареждането с позитивни емоции бе на #BringTheBloggers.

На 19 юни отново се срещнахме на събитието, което слага точка на всички теми, на които до сега имаше въпросителен знак по отношение на инфлуенс маркетинга. Както винаги, полезното се обвърза с приятното, създавайки един страхотен уикендски следобед, за който с колегите ни от списание Grazia се радваме, че споделихте с нас.

Посрещнахме присъстващите с подаръци, предоставени от нашите спонсори, в обичайната зала на Inter Expo Center. Този път обсъдихме има ли печалба в Youtube, трябва ли да си правим профили и в TikTok и как да комуникираме с брандовете на тема заплащане и оферти за реклама. На базата на актуалните статистики и съветите директно от експертите – нашите лектори Ирина ДеневаМари Константин, Галя Симеонова и Радостина Ганева., обновихме познанията си по темата и дори ги приложихме на практика.

Гостите имаха възможност да се включат в два полезни уъркшопа, в които на практика видяхме какъв тип снимки са най-подходящи за Instagram и как да разказваме истории в описанията под тях.

По традиция първи беше лайфстайл панелът, в който Мари Константин и Ирина Денева ни разказаха как се справят с негативните коментари, “инстаграм депресията” и за още от нещата зад кадър, които последователите им не виждат. Същевременно разкриха и няколко трика как да се държим и пред камерата, така че снимките ни да печелят възможно най-много лайкове. Най-много научихме от коментарите им в предизвикателството, отправено към вас от Bioderma. В него трите късметлийки, спечелили награди от марката, трябваше да покажат уменията си да създават продуктови снимки за Instagram, а съветите на Мари и Ирина ни насочиха в правилната посока как да сформираме кадрите.

Последва първият уъркшоп за деня, Caption Wars, в който ни показахте креативната си страна с ангажиращи описания по снимки за социалните мрежи, а победителката получи комплимент от Lolea.

След кафе паузата си поговорихме още за изкуството зад красивите снимки онлайн, този път през погледа на кралицата на приказните кадри, Радостина Ганева. На нея се падна и задачата да коментира публикациите на гостите, които се включиха във втория уъркшоп, The Like Race, на който раздадохме и следващата порция награди.

Но преди да го направим, имахме още един интересен разговор, този път с Галя Симеонова. Тя разкри повече за влогърството и колко се печели от Youtube, но най-важната тайна, която ни издаде, бе винаги да бъдем себе си – и онлайн, и на живо.

Завършихме с още награди и запазихме най-доброто за накрая – уикенд в Grand Hotel Bansko. Заедно с победителката от голямата томбола, както и всички останали гости на конференцията, отпразнувахме края на ползотворния ден с традиционния коктейл, снимки и много усмивки.

Специалните благодарности отправяме към нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, LUCY Fashion и Bioderma, без които #BringTheBloggers Vol.6 нямаше да изглежда по същия начин.

Благодарим и на вас, че отново се присъединихте към нас и ни вдъхновихте за пореден път – очаквайте ни скоро отново!

Fashion GalleryHero SliderPopular