Любов под дрехите и грима, която трае 52 години

Иконата на кънтри музиката Доли Партън е вероятно една от най-обичаните жени в света.

Няма обаче да чуете нищо по въпроса от мъжа, който повече от половин век я прави щастлива. Защото нейният съпруг Карл Томас Дийн избягва всякакви публични появи и интервюта. Такъв е още от първата им среща – тогава той води Доли в Макдоналдс и й взима храна за из път, защото не желае никой да ги разпознава.

Той никога не се появява с Доли на официални събития. “Така ни харесва”, категорична е кънтри звездата.

“Любовта е обещание, любовта е сувенир, веднъж дадена, тя не се забравя – не й позволявай да изчезне.”

“Винаги се шегувам, когато някой ме попита каква е тайната на щастливия ни брак толкова дълго време. Казвам им: ‘Просто изчезнете!'” – смее се Доли. “Но всъщност в тази шега има голяма доза истина”. Вместо да се появяват заедно на червения килим или да вечерят в луксозни ресторанти, тя и Карл обичат да си правят уикенд трипове с малкия си кемпер или да ходят на пикник сред природата някъде в Тенеси.

Доли Партън е винаги красива за съпруга си

Всеизвестна е репликата й, че съпругът й никога не я е виждал без грим. Дали това не е малко пресилено, не знаем със сигурност, но Доли е сериозна когато казва, че дори у дома винаги се старае да изглежда добре за мъжа си.

“Не вярвам, че щом си си вкъщи, трябва да се носиш като повлекана”, казва тя. Но е също толкова уверена, че Карл повече от всичко харесва онова, което тя носи вътре в себе си. “Най-хубавото нещо, което той направи за мен, е да ме обикне такава, каквато съм”, казва 72-годишната звезда. “За него няма значение как изглеждам, стига да се чувствам щастлива”.

Елизабет Тейлър, която открадна съпруга на най-добрата си приятелка

През месец май догодина двамата ще празнуват 53 години брак. За 50-годишния си юбилей пък подновиха брачните си клетви.

Hero SliderPopular