Жана Бергендорф се завърна на сцената

Жана Бергендорф се завърна на музикалната сцена на откриването на актуалното заведение Hacienda Beach.

Специално за откриването в родното Сен Тропе дойдоха още тв продуцент Андрей Арнаудов в компанията на Емануела Толева, актьорите Димитър Банекин и Любомир Ковачев, тв продуцент Нико Тупарев, Борислав Комсийски от “ВИП Брадър”, плеймейтката Златка Райкова, тв журналист Богомил Грозев и много други.

И тази година клуб Hacienda Beach може да бъде преживян и усетен в една от най-красивите и актуални дестинации по Южното Черноморие – Лозенец. Този уикенд бе даден официален старт на нощния живот в курортното селище. “Формулата по която работи Hacienda Beach в Лозенец е печеливша, защото ние се отнасяме със специално внимание към клиентите си. Предлагаме и качествена “храна” за душите на хората, като им предоставяме досег до изключително разнообразна палитра от изкуства”, сподели по време на откриването собственика Димитър Тодоранов.

Популярното морско заведение посрещна най-верните си приятели и любители на добрия саунд с невероятните партита на DJ MR.K и DJ Chris BG. Гвоздеят на вечерта бе саксофониста Dinko, а голяма част от изсвирените парчета бяха импровизации на световни диджеи и музиканти.

Всяка година Hacienda предлага жива музика, участия на най-популярните родни изпълнители и ексклузивни диджей партита, които се превръщат в незабравим спомен от лятото. И този сезон зад пулта ще застанат DJ Dimo, DJ Mr.K, Dj Vasquez, DJ Fed, DJ Doncho, DJ Jorro и много други. На морския бряг със свои концерти ще акостират Мария Илиева, Криско, Графа, Любо Киров, Ъпсурт, Ангел Ковачев, N.A.S.O. В понеделник ще се провежда култовото караоке с Игор и Иван, вторниците ще са запазени за черната музика, в четвъртък ще се изявяват популярните БГ изпълнители, петък и събота ще е времето за комерсиалните партита, а в неделя сцената ще е запазена за млади и утвърдени музиканти, както и рок-групи, сред които Акага, Jeremy?, Steven Achikor и Funky Miracle Bend. Талантливата Гери Турийска също ще гостува това лято на Hacienda със своята “Пощенска кутия за приказки”.

На 30 юни Hacienda Beach ще посрещне Джулай Морнинг, а традицията повелява купонът да продължи до сутринта. Зад пулта ще бъдат Mr. K & DJ MATTI.