“The Crown” разкри новите Чарлз и Даяна

В пети сезон на “The Crown” Елизабет Дебики ще бъде Даяна, а Доминик Уест ще се превъплъти в принц Чарлз.

Хитовият сериал наближава своя край, но вълнението около него не спира. Вчера в профилите в социалните мрежи на “The Crown” бяха споделени първите официални кадри на новите актьори, които ще бъдат в центъра на действието – тези заемащи ролите на Чарлз и Даяна.

Веднага реакцията беше бурна – всички харесват актрисата от “Великия Гетсби”, която прие тиарата от Ема Корин, но тази версия на принц Чарлз не спечели одобрението на всички.

Елизабет виждаме за втори път, преобразена в ролята на принцеса Даяна, като преди това папарашки кадри от снимачната площадка ни дадоха първи поглед на нея в дрехите на Лейди Ди: Елизабет Дебики се преобрази в принцеса Даяна за новия сезон на “The Crown”

Сезон 5 ще разкаже несъвсем истински сюжет, но такъв, вдъхновен от реалната история на кралското семейство през периода на 90-те. Действието ще се съсредоточи върху разпадането на брака на Чарлз и Даяна, но не е сигурно дали ще покаже трагичния инцидент на принцесата.

Към момента се смяташе, че това ще бъде финалният сезон на сериала, но сега продуцентите започват да обсъждат възможността за шести сезон.

Актрисите, които се превъплътиха в принцеса Даяна