Снимките на „Stranger Things“, сезон 5 ще започнат през май

Въпреки че продуцентите и сценаристите на „Stranger Things“ не коментират нищо по отношение на сериала, актьорът реши да ни даде няколко малки спойлера, като разкри, че снимките на новите епизоди ще започнат през май.

По време на live в Instagram с фенове, Ноа, който играе Уил в сериала, разкри, че планът му за обучение няма да попречи на заснемането на последния сезон на сериала на Netflix, който се превърна в глобален феномен, способен да прикове пред екраните хилади зрители по целия свят.

Сезон 5 на „Stranger Things“ няма да бъде пуснат преди края на 2024 г.

Изглежда, че феновете ще трябва да почакат преди да разберат какво ще се случи с Елевън, Майк, Дъстин, Уил, Макс, Стив, Робин и останалите им приятели, които сега се борят с пристигането на Векна в Хокинс.

Друга мистерия, която предстои да бъде разкрита, е свързана със завръщането в актьорския състав на някои много обичани герои от поредицата, започвайки с Еди Мънсън. Въпреки че неговата смърт бе факт в сезон 4, това не означава непременно, че героят не може да се върне в играта благодарение на някои свръхестествени сили.

Дали братята Дъфър планират завръщането на Еди? Кой от главните герои на сериала ще се предаде по време на битката с Векна и по-важното, как ще завърши последният сезон на „Stranger Things“? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво ни предстои в „Scream 6“?