Спечелете награди от новия филм на Скарлет Йохансон “Дух в броня”!

“Дух в броня” е новата лента с участието на холивудската актриса Скарлет Йохансон, която дава заявки да се превърне в поредния касов хит и тръгва на екран в края на март. 

В нея ще видим звездата от “Изгубени в превода” и “Вики Кристина Барселона” в една по-различна светлина. Скарлет се превъплъщава в образа на Майора – единствен по рода си хибрид между човек и киборг и ръководител на елитната част Отдел 9. Майора и екипът й се борят с опасни престъпници, а сега ще трябва да се изправят пред враг, чиято единствена цел е да унищожи всички разработки в кибертехнологиите на Hanka Robotic.

Скарлет Йохансон на премиерата на “Дух в броня” 

Филмът на режисьора Рупърт Сандърс е базиран на световноизвестната манга поредица на Kodansha Comics. Любопитен факт е, че това е вторият път, в който Йохансон се превъплъщава в култов персонаж от комикс. Феновете й добре познават филмите на MARVEL, където актрисата от години играе ролята на Наташа Романоф, по-известна като Черната вдовица. 

В “Дух броня” освен Скарлет ще гледаме още френската актриса Жулиет Бинош, като премиерата за България е на 31-ви март. За най-нетърпеливите обаче ние от Miss Bloom, съвместно с Форум Филм, сме приготвили тематични награди: яке тип бомбър, каквото героинята на Йохансон носи в лентата и две брандирани бутилки за чай с логото на филма. 

Как да ги спечелите? Под публикацията в нашата Facebook страница оставете отговор на въпроса:

Това е вторият персонаж от комикс, в който се превъплъщава Скарлет Йохансон. Кой е първият?

Очакваме вашите отговори в срок 22.-29.03.17. Желаем ви успех!