Режат секс сцени от “50 нюанса сиво”

Пишем и плачем! Част от култовите секс сцени, изпълнили почти от кора до кора “50 нюанса сиво”, ще бъдат изрязани от филма.

Това разкриха продуцентите на екранизацията на трилогията и хвърлиха в паника феновете. Екипът на лентата разкри, че ще се наблегне повече на… любовната история в книгите и по-малко на секса.

В момента се снима първия филм от трилогията, а в главните роли на Крисчън и Анастейжа се превъплъщават Джейми Донран и Дакота Джонсън.

“Ще предоставим на феновете това, което те очакват – напрегната еротична любовна история. Но все пак това е една любовна история между двама млади. Мисля, че хората обичат хубавите любовни история, затова и тези двама характери станаха любими за над 90 милиона читатели по света. Няма как да заявим, че историята е доста по-дълбока, от това да се описва сексът между тях”, обяснява продуцента Майкъл Де Лука.

Новината ни остави леко объркани – не че имаме нещо против “любовните истории”, но когато говорим за “50 нюанса сиво”, а отгоре на всичко и за Джейми Дорнан, според нас феновете си чакат порядъчната доза еротика.

Остава да се надяваме, че продуцентите все пак ще оставят достатъчно горещи кадри, за да няма разочаровани!