Нов смразяващ трилър с Майкъл Фасбендър

Обичаме Майкъл Фасбендър на екран, независимо от жанра. Но не можем да скрием вълнението си, след като изгледахме трейлъра на последния му филм “Снежния човек”!

В него ирландецът с пленителни сини очи влиза в ролята на един от най-популярните литературни детективи в последно време – Хари Хуле. Феновете на скандинавската литература добре познават това име, тъй като Хуле е главният персонаж в хитовата криминална поредица на Ю Несбьо. Първият роман на Несбьо, с който зрителите ще се запознаят на големия екран, е “Снежния човек”.

Когато главният инспектор на елитна полицейска група (Фасбендър) започва разследването на убийство по време на първия сняг, опасенията му, че мистериозен сериен убиец отново се е развилнял, се засилват с всеки изминал ден. С помощта на находчива новобранка, полицаят ще трябва да разнищи случаи на повече от десетилетие, както и най-новия такъв, с надеждата, че ще успее да надхитри злодея, преди да е паднал следващият сняг.

Първият трейлър на филма носи със себе си смразяващо усещане, което не се дължи единствено на факта, че е заснет в Норвегия. Освен Фасбендър, режисьорът Томас Алфредсон събира цяло съзвездие актьори: Ребека Фъргюсън, Вал Килмър, Оскар Джей Кей Симънс. “Снежния човек” ще направи своята премиера през октомври, а до тогава ви препоръчваме да се запознаете с творчеството на Несбьо отблизо!