Невена Николова облече момичетата от Downton Abbey

Българската дизайнерка Невена Николова бе избрана да облече звездите от хитовия британски сериал Downton Abbey.

Главните актриси носят нейни тоалети в промо фотосесията на новия – четвърти сезон на историческата сага, който тръгва в ефира на британската телевизия ITV този месец.

Невена е известна с пищните, романтични и богати на детайли рокли, които твори. Често в тях се отличават дантелата, кадифето и перата. Може би точно това е направило впечатление на стилистите на сериала, които са избрали тоалети на българката, редом с марки като Dolce&Gabbana например. Повече от половин година Невена има бутик и в Лондон, където не една и две звезди са си харесвали нейни тоалети.

Ето и ексклузивните съвети на Невена за MissBloom: 

Невена Николова за официалния дрескод

Лили Джеймс (крайната вляво) в тоалет на Невена
Кара Теоболд (по средата) е с българска пола
и Кара, и Лили (двете вдясно) са в тоалети на Невена

Историческата сага е създадена по сценария на Джулиан Фелоус за филма на Робърт Олтман „Госфорд парк”. Сериалът представя историята на едно аристократично домакинство от началото на миналия век. Разбира се, животът там е изпълнен с интриги и романси – както на високите, така и на по-ниските етажи, където между слугите се носят много лъжи и тайни.

Преди време и самата първа дама на САЩ призна, че е истински фен на сагата. Мишел Обама била луда по него и затова бе поискала от шефовете на британската телевизия ITV да й изпратят сезон 3 на DVD.


Сега Мишел ще види и страхотните рокли, които нашата Невена прави. А защо не и да си поръча някоя за прием в Белия дом?!

Скромността не им отива!