Най-забавните изказвания на Оскарите

Какво се случва когато звездите не действат по сценарий? Ето кои според нас са най-забавните изказвания от 85-ите награди Оскар.

“Историята на филма е толкова топ секретна, че дори режисьорът е непознат за Академията,” пошегува се Сет МакФарлейн, визирайки режисьора на Argo Бен Афлек и липсата на името му в категория Най-добър режисьор.

На червения килим Чанинг Тейтъм беше запитан какъв ще е номера му заедно с МакФарлейн и Чарлийз Терон, а актьорът отвърна през смях: “Може би някой ще се съблече гол? Не съм много сигурен, ще видите сами.”
“Днешният ден беше толкова стресиращ, нямах време да ям. Умирам от глад! Дали ще има храна вътре?”, живо се интересуваше Дженифър Лоурънс.
Джордж Клуни искрено се възхищаваше на роклята на своята половинка Стейси Кийблър, че дори се пошегува с репортер: “Повечето от пайетите аз съм ги зашил.”
“Роклята ми е тип “Честит рожден ден, господин президент!”, заяви Джесика Частейн, сравнявайки роклята си Armani с тази на Мерилин Монро от 44-ия рожден ден на президента Кенеди.
Водещият Раян Сийкрест попита Ан Хатауей как си прави косата, а актрисата отвърна през смях: “О, просто гледам от твои снимки.”
Мелиса МакКарти се възхищаваше от тоалета в ярко жълто на Джейн Фонда и заяви: “Джейн Фонда ли? Мисля, че тя е на около 32.”
Носителят на награда за ролята си в Линкълн Даниел Дей-Луис се пошегува с връчващата му статуетката Мерил Стрийп: “Всъщност аз трябваше да играя Маргарет Тачър, а Мерил беше първият избор за Линкълн. И много искам да видя тази версия.”

Водещият МакФарлейн представи Майкъл Дъглас и Джейн Фонда със следните думи: “Следващите ни презентатори са Холивудски кралски особи още от 70-те и 80-те. Те си спомнят Холивуд, когато не представляваше нищо друго освен кокаинови дръвчета докъдето ти стига погледа.”
 
Бен Афлек включи съпругата си Дженифър Гарнър в благодарствената си реч за Argo по следния начин: “Искам да благодаря и на жена си… която обикновено не свързвам с Иран.” 

Снимки: Profimedia

Виж още:
Снимки и видео: Новата кампания на Miss Dior
Кои са отличниците на Оскарите?
Кристен Стюарт с патерици
Гаф с роклята на Ан Хатауей