Марая Кери записа песен за “Оз: Великият и могъщият”

Гласът на Марая Кери ще звучи в ново парче, посветено на филмовото приключение на Магьосникът от Оз.

“Посланието на песента “Almost Home” е силно свързано с историята в Оз: Великият и могъщият. Тя е заредена с положителна емоция и носи усещането за завръщането у дома при хората, които обичаш.“, споделя Марая Кери.

Песента, написана специално за фантастичното приключение, вече се продава в iTunes. Съвсем скоро се очаква и видео клип, който е дело на фотографа и режисьор Дейвид ЛаШапел. Той е отговорен и за видеото към парчето на Марая заедно с Лудакрис Loverboy.

Оз: Великият и могъщият излиза на голям екран на 8 март, а билетите за филма са в продажба от 20 февруари. В нощта на 7-ми срещу 8-ми най-нетърпеливите фенове ще могат да гледат премиерни прожекции, а първите 500 зрители от цялата страна ще получат подарък фен постер.


Фен постера, който ще спечелят първите 500 купили билет за филма

Лентата разказва фантастичната история на цирковия фокусник Оскар Дигс(Джеймс Франко), който е запратен в страната Оз, където се сблъсква с три вещици, които очакват своя велик магьосник. В ролите на трите вещици са Мила Кунис, Рейчъл Уайс и Мишел Уилямс. Епични приключения и съдбовни решения предстоят на Оскар, който в крайна сметка се превръща във великия и могъщ Магьосник от Оз.