Маколи Кълкин ще участва в документален филм за най-тежкия момент в живота си

“Кризата на средна възраст на Маколи Кълкин” с участието на Маколи Кълкин.

Да имаш чувство за самоирония е качество, което повече звезди в Холивуд трябва да притежават. Маколи Кълкин със сигурност попада сред актьорите, които имат най-добро чувство за хумор дори когато шегите са насочени към самия него. Сега го доказва с новия си проект.

След като стана едно от най-добре познатите и обичани деца в кинобизнеса с участието си като Кевин от “Сам вкъщи”, и бе изложен на голямото публично внимание твърде рано, Маколи преживя дълъг период на депресия и зависимост към наркотични вещества.

Сега, когато той е преминал към по-добрата страна от живота си и е трезвен от няколко години, а щастието му се умножава, след като преди няколко месеца посрещна дете с половинката си Бренда Сонг, е най-сетне готов да разкаже цялата история.

Актьорът си партнира с Lightbox, за да сподели своята страна на случилото се. В нов сериен документален филм “Macaulay Culkin’s Midlife Crisis” той ще сподели за трудностите, през които се е изправил при срещата си с кризата на средна възраст под светлината на прожекторите.

“Въпреки неговия легендарен статус като всички нас той трябва да се изправи пред въпроса какво означава да си един нормален човек, преминаващ през своята криза на средна възраст, със съпруга и дете, което скоро ще навърши годините, на които той (бел.ред. Маколи) стана глобална суперзвезда. Развълнувани сме да работим с него по време на собствените си кризи на средна възраст”, споделя един от продуцентите, които ще се включат в проекта.

Думите му обаче носят и нов нюанс на събитията в личния живот на Маколи Кълкин. През миналия месец се разпространи новината, че той и Бренда вероятно са се сгодили, след като тя бе снимана с годежен пръстен. Но дали вече не са минали и към следващата стъпка и са се оженили тайно?