Том Хопър и Кат Греъм търсят любовта в „Love in The Villa“

Опаковахте ли багажа си? Резервирахте ли вече полет?…Е, дори и да не сте, ние ще ви вземем на едно перфектно бягство до Италия. Събитията напоследък са доста стресиращи и трябва да избягаме далече от всички проблеми. Но точно тогава, когато оставяме багажа си и пристъпваме в италианската си вила за седмица, се оказва, че в нея се е настанил непознат.

И ето я рецептата за една съсипана ваканция. Или пък идеалният сюжет за вълнуваща любовна история? Предстоящият филм на Netflix ще бъде с участието на Том Хопър и Кат Греъм.

Премиерната дата на филма е 1 септември 2022 г. и очевидно ни очакват много романтични мигове. „Love in The Villa“ разказва историята на от скоро необвързана жена, в ролята, на която ще бъде актрисата Кат Греъм.

Тя открива, че красивата италианска вила, в която е отседнала, е вече резервирана от героя на Том Хопър. Доста очаквано, в процеса на опознаване, двамата се сближават и дори се влюбват.

Изображенията, публикувани от Netflix, ни дават кратък поглед върху предстоящата любовна история на двама непознати, случайно събрани от съдбата или пък от лоша туристическа агенция.

От пикник край океана, пълен с възглавници и пресни плодове, до приятна нощна разходка по калдъръмените улици, новите снимки ни показват романса между актьорите.

„Love in The Villa“ е написан и режисиран от Марк Стивън Джонсън

Очевидно той има склонност към базираните в Италия романтични комедии. Джонсън режисира и „When in Rome“, в която взимат участие Кристен Бел и Джош Дюамел.

Новите снимки, които бяха пуснати в интернет пространството ще ви накарат да се влюбите в лятото, но ще трябва да изчакате края на сезона, за да видите тази красива романтика на Netflix. До тогава можем да им се насладим в профилите на актьорите в Instagram, потапящи ни в замечтана Италия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кат Греъм – кралицата на буфан ръкавите