„Love Again“: Романтичната комедия, която ще разтопи сърцата ни

„Love Again“ ще бъде факт в най-близките кина до нас до броени дни. Романтичната комедия се фокусира върху това как любовта може да ни се случи по най-неочаквания начин и да промени живота ни изцяло, с малко помощ от Селин Дион, разбира се.

Ето всичко, което трябва да знаем за най-новия филм на Приянка Чопра.

„Love Againще ни очаква в кината на 12-и май

Романсът ще накара сърцата ни да бият лудо и то съвсем, съвсем скоро.

Филмът е базиран на романа на Софи Крамър от 2022 г.  – „Text for You“.

Ами ако произволно текстово съобщение доведе до любовта на живота ви?… В тази романтичка комедия, Мира Рей изпраща поредица от романтични съобщения на стария номер на вече бившия си годеник, без да осъзнава, че номерът вече е предназначен за служебен такъв на Роб Бърнс.

Журналистът Роб, от своя страна, е запленен от честността в красивите текстове. Когато му е възложена задачата да създаде профил на мегазвездата Селин Дион, той използва нейната помощ, за да се срещне лично с Мира… и да спечели нейното сърце.

Актьорски състав на „Love Again

Главни герои в романтичната комедия са Мира и Роб, изиграни от Приянка Чопра Джонас и Сам Хюган.

Другото голямо име, отличаващо се сред звездния каст, е това на легендарната певица Селин Дион.

Останалите членове на актьорския състав на филма са Ник Джонас, Силия Имри, Лидия Уест, Ръсел Тови, Омид Джалили, Стив Орам и София Баркли.

Можете да видите трейлъра на „Love Again“ по-долу… Сигурни сме, че това е романтичната комедия, от която всички ние имаме нужда и която ще разтопи сърцата ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Hero Slider