#LetLoveGrow: Оцветете Свети Валентин в зелено и от Bulgaria Mall ще ви наградят със СПА преживяване за двойки

От Bulgaria Mall ни предизвикват да накараме любовта да расте – тази, която изпитваме един към друг, и тази към всичко, което ни заобикаля.

“Ако наистина обичате природата, ще намерите красота навсякъде” е казал Винсент Ван Гог. Сега първата зелена инициатива за Свети Валентин у нас ни вдъхновява да погледнем към красотата, която се крие не само в природата, но и в споделената любов и във всичко около нас.

На тазгодишния Ден на влюбените имаме възможност да се посветим в една по-различна светивалентинска активност. Поканата е от Bulgaria Mall, където атмосферата вече е оцветена в багрите на любовта… но и в зелено. Причината? Защото там се провежда една специална инициатива, която ни призовава да отпразнуваме не само обичта, която споделяме, но и тази към природата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bulgaria Mall (@bulgariamall)

До 14 февруари в атриума на мола ще ви посреща красив фото кът, където можете да си направите някоя очарователна снимка за спомен с половинката… но и толкова много още. В зелената декорация се крият малки пакетчета със семена, които всеки може да вземе със себе си, за да засее вкъщи и да направи дома си по-цветен за месеца, отдаден на любовта.

Подкрепяйки тази инициатива, целяща да създаде навика за грижа за природата у всички ни, можете да се включите и в една специална игра с награди. Тематично за Свети Валентин от Bulgaria Mall ни дават възможността да поглезим себе си и любим човек в Thai Spa – приказното кътче в търговския център, в което всички грижи се разтапят.

Ето какво може да спечелите:

  • Тай масаж с масла “Баланс на меридианите ” за 1 час за двама, както и гореща арома вана за двама с чаша розе;
  • 5 специални награди от Beauty Studio Impress – магически радио честотен лифтинг за лице;
  • 5 специални награди от Beauty Studio Impress – мезотерапия за подмладяване на кожата и повдигане на лицевия контур;
  • 10 специални награди – посещение на солна стая или сауна.

А за да се включите, е необходимо да следвате следните стъпки:

  • Качете своята снимка от тематичния ни кът на стори в Instagram с таг @bulgariamall и хаштаг #LetLoveGrow между 4 и 14 февруари;
  • За да може да участвате в играта – профилът ви в социалните мрежи трябва да бъде отключен /публичен/, за да може от Bulgaria Mall успешно да регистрират вашето участие.

Точно навреме за Свети Валентин ще разберем кои са късметлиите. На 14 февруари 2022 година на случаен принцип ще бъдат изтеглени победителите от играта и ще бъдат обявени в социалните канали на Bulgaria Mall на стори.

Hero Slider